קושיקשה
מוכן ב38 דק.
מנות6
ציון בריאות36
מגזין

פוזילי עם נקניק, ארטישוק ועגבניות מיובשות

פוזילי עם נקניק, ארטישוק ועגבניות מיובשות
פוזילי עם נקניק, ארטישוק ועגבניות מיובשות דורש על 38 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה עד 33 גרם חלבון 36 גרם של שומן, וסך הכל 742 קלוריות. זה עובד היטב כמנה עיקרית ידידותית לתקציב. אם יש לך פרמזן, פסטה פוזילי, עלי פטרוזיליה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. מתכונים דומים: פסטה עם נקניק, ארטישוק ועגבניות מיובשות, קיש תרד עם עגבניות מיובשות, ו סלמון פוזילי עם קישואים ועגבניות מיובשות.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את השמן השמור מהעגבניות במחבת גדולה וכבדה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מוסיפים את הנקניקיות ומבשלים עד חום, לשבור את הבשר לחתיכות בגודל ביס עם מזלג, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נקניקנקניק
בשרבשר
4
מעבירים את הנקניק לקערה.
מרכיבים שתצטרך
נקניקנקניק
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מוסיפים את הארטישוקים והשום לאותו מחבת, וטובלים על חום בינוני עד שהשום רך, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוקארטישוק
שוםשום
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מוסיפים את המרק, היין והעגבניות המיובשות. מרתיחים מעל חום בינוני גבוה עד הרוטב מפחית מעט, ערבוב מדי פעם, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מיובשותעגבניות מיובשות
מרקמרק
רוטברוטב
ייןיין
7
בינתיים, להביא סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. מבשלים את fusilli במים רותחים עד רך אבל עדיין מוצק לנשוך, ערבוב לעתים קרובות, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פוזילי.פוזילי.
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
8
מסננים את הפסטה (לא לשטוף).
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
9
מוסיפים את הפסטה, הנקניק, 1/2 כוס פרמזן, בזיליקום ופטרוזיליה לתערובת הארטישוק. לזרוק עד שהרוטב נספג כמעט על ידי הפסטה. מערבבים במוצרלה. מתבלים, לפי הטעם, עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
מוצרלהמוצרלה
ארטישוקארטישוק
פרמזןפרמזן
פטרוזיליהפטרוזיליה
נקניקנקניק
באזיל!באזיל!
פסטהפסטה
רוטברוטב
10
מגישים, מעבירים לצד גבינת פרמזן נוספת.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן