פוזילי עם נקניק, ארטישוק ועגבניות מיובשות
פוזילי עם נקניק, ארטישוק ועגבניות מיובשות דורש על 38 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה עד 33 גרם חלבון 36 גרם של שומן, וסך הכל 742 קלוריות. זה עובד היטב כמנה עיקרית ידידותית לתקציב. אם יש לך פרמזן, פסטה פוזילי, עלי פטרוזיליה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. מתכונים דומים: פסטה עם נקניק, ארטישוק ועגבניות מיובשות, קיש תרד עם עגבניות מיובשות, ו סלמון פוזילי עם קישואים ועגבניות מיובשות.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים את השמן השמור מהעגבניות במחבת גדולה וכבדה על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את הנקניקיות ומבשלים עד חום, לשבור את הבשר לחתיכות בגודל ביס עם מזלג, על 8 דקות.
מוסיפים את הארטישוקים והשום לאותו מחבת, וטובלים על חום בינוני עד שהשום רך, כ -2 דקות.
מוסיפים את המרק, היין והעגבניות המיובשות. מרתיחים מעל חום בינוני גבוה עד הרוטב מפחית מעט, ערבוב מדי פעם, על 8 דקות.
בינתיים, להביא סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. מבשלים את fusilli במים רותחים עד רך אבל עדיין מוצק לנשוך, ערבוב לעתים קרובות, על 8 דקות.
מסננים את הפסטה (לא לשטוף).
מוסיפים את הפסטה, הנקניק, 1/2 כוס פרמזן, בזיליקום ופטרוזיליה לתערובת הארטישוק. לזרוק עד שהרוטב נספג כמעט על ידי הפסטה. מערבבים במוצרלה. מתבלים, לפי הטעם, עם מלח ופלפל.
מגישים, מעבירים לצד גבינת פרמזן נוספת.