פולנטה עם חמאה שחומה ורוטב פטריות
אם יש לך חמאה, מיץ לימון, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות במחיר סביר מאוד. עם כפית ציון של 14% המנה הזאת לא כל כך מרהיבה. נסו רביולי פרושוטו ופטריות עם רוטב חמאה בשחמת בזיליקום, ריזוטו צמחוני Herbed עם רוטב פטריות חמאה משחימים # TripleSBites, ו רביולי פטריות חמאה משחימים עם מרווה (מתכונים דומים).
הוראות
שלב 4 כוסות מים ומלח בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה; להביא לרתיחה. בהדרגה להוסיף פולנטה, ערבוב כל הזמן עם מקצף. להפחית את החום, לבשל 8 דקות או עד עבה, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים 1 כף חמאה; מערבבים עד שהחמאה נמסה. תתחמם.
ממיסים הנותרים 2 כפות חמאה במחבת גדולה על חום בינוני; לבשל 3 דקות או עד השחמה קלה, ערבוב מדי פעם.
הוסף שאלוט קצוץ למחבת, ומבשל 2 דקות או עד השחמה, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים פטריות קרמיני למחבת; מבשלים 4 דקות או עד השחמה קלה, ערבוב לעתים קרובות.
מערבבים מרק עוף, מיץ, קורנפלור בקערה קטנה, ערבוב עד חלקה. מערבבים תערובת מרק לתוך תערובת פטריות, ומביאים לרתיחה. מבשלים 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
הסר מהחום, ומערבבים 2 כפות עירית.
מניחים על 1/3 כוס פולנטה בכל אחד 8 קערות; העליון כל מנה עם תערובת 1/4 כוס פטריות.
מפזרים כל מנה עם עירית טרייה קצוצה, אם תרצה בכך.