פונדנט מרשמלו מגולגל
ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון ידידותי fodmap מגישה 6 . מנה אחת מכילה 977 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. אם יש לכם אופציונלית: צביעת ג'ל וכפפות גומי, מרשמלו, מים חמים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו מרשמלו מגולגל פונדנט, שוקולד לבן-מרשמלו מגולגל פונדנט, ו פונדנט מגולגל קלאסי (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין פונדנט מרשמלו, מניחים מרשמלו ו 2 כפות מים בקערה בטוחה במיקרוגל. מיקרוגל 30 שניות על גבוה; מערבבים עד מעורב היטב. המשך מיקרוגל 30 שניות יותר; מערבבים שוב. המשך עד מותך (כ 2 1/2 דקות).
מניחים 3/4 של הסוכר ' הממת על גבי תערובת המרשמלו מומסת. מקפלים סוכר לתערובת מרשמלו. ניתן להוסיף טעם בשלב זה אם תרצה.
מקום קיצור ירקות מוצק בקערה לגשת בקלות, כך שתוכל להגיע לתוכו עם אצבעות כמו שאתה עובד. גריז ידיים ודלפק בנדיבות; להפוך תערובת מרשמלו על הדלפק. תתחיל ללוש כמו שאתה עושה. להמשיך ללוש, הוספת סוכר ' קונדיטורים נוספים מחדש משומן ידיים ודלפק כך פונדנט לא מקל. אם פונדנט המרשמלו נקרע בקלות, הוא יבש מדי; מוסיפים מים (כ 1/2 כף בכל פעם) לישה עד פונדנט יוצר כדור אלסטי מוצק, חלק שיימתח ללא קריעה, על 8 דקות.
עדיף לאפשר פונדנט מרשמלו לשבת בטמפרטורת החדר, עטוף פעמיים, לילה. הכן את הפונדנט לאחסון על ידי ציפוי עם שכבה דקה של קיצור ירקות מוצק, לעטוף בניילון נצמד ולאחר מכן למקם שקית resealable. לסחוט כמה שיותר אוויר ככל האפשר. פונדנט מרשמלו ישמור היטב במקרר במשך כמה שבועות.
כאשר לא עובד עם פונדנט, הקפד לשמור אותו מכוסה בניילון נצמד או בשקית כדי למנוע ממנו להתייבש. כאשר מוכן לשימוש, ללוש פונדנט עד חלקה.
כדי פונדנט צבע: אם אתה צריך לגוון את כל אצווה של פונדנט, להוסיף קצת צבע ג' ל לתערובת המרשמלו נמס לפני הוספת סוכר ' ממתקים. עבור כמויות קטנות יותר של פונדנט צבוע, להוסיף צבע הדובדבן לחלקים של פונדנט לפי הצורך. ללבוש כפפות לצביעה מומלץ מאוד.