פונדו Vitello Tonatto עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה עד 31 גר' של חלבון, 67 גרם של שומן, וסך הכל 760 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. אם יש לכם שמן זית, צלפים, עלי פטרוזיליה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. מתכונים דומים: פיקטו די ויטלו, פונדו שוקולד & Swissmar ברזל יצוק פונדו סט בגידה, ו בורגר Vitello Tonnato.
במחבת קטנה מחממים 1/4 כוס שמן זית על אש בינונית, מוסיפים את השום ומטגנים עד חום זהוב, מוסיפים את הצלפים הקצוצים, ואת הפטרוזיליה למחבת, מערבבים היטב ומסירים לקערה קטנה כדי להתקרר. מערבבים 1/2 כוס שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר