קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות17
ציון בריאות3
מגזין

פוקצ'ה רוזמרין עם זיתים

פוקצ'ה רוזמרין עם זיתים
המתכון רוזמרין פוקצ'ה עם זיתים יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-45 דקות. מתכון טבעוני זה מגיש 17 . מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 117 קלוריות. גשו לסופר וקנו שמרים, מלח ים גס, עלי רוזמרין, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. נסו כיצד להכין לחם פוקצ'ה & שום רוזמרין פוקצ' ה, פוקצ'ה עם שום וזיתים, ו לחם פוקצ'ה עם שום קלוי וזיתים (מתכונים דומים).

הוראות

1
פירס תפוחי אדמה כמה פעמים עם מזלג. מיקרוגל על גבוה עד מכרז, פונה פעם אחת, על 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2
חתוך לשניים. לגרוף בשר לקערה קטנה; מחית היטב. מידה 2/3 כוס (ארוז) פירה; מגניב (שמור תוספת תפוחי אדמה לשימוש אחר).
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
שלב 2 1/2 כוסות קמח, חצי רוזמרין ו 1 כפית מלח במעבד; תערובת עד רוזמרין קצוץ, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
4
הוסף תפוחי אדמה; להתמזג, באמצעות כ 25 / כיבוי פניות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
5
שלב 1 כוס מים חמים וסוכר בכוס מדידה 2 כוס; מפזרים שמרים מעל.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
6
בואו לעמוד עד קצף, על 5 דקות. מערבבים 3 כפות שמן לתוך תערובת שמרים. עם ריצת מעבד, יוצקים תערובת שמרים לתוך תערובת קמח. תהליך עד חלקה, על 1 דקה. לגרד בצק החוצה על משטח מקומח קלות. ללוש עד הבצק מרגיש משיי, זרועים יותר קמח לפי הצורך, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
7
מניחים בצק בקערה משומנת גדולה; פונים למעיל. מכסים במגבת; בואו לעלות באזור חם עד הוכפל נפח, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
מתלה מיקום במרכז התנור מחממים עד 232°.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
מברשת אפייה גדולה עם שמן. אגרוף למטה בצק; ללוש 30 שניות על משטח מקומח קלות. למתוח או ללטף את הבצק לסיבוב 12 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
אגרוףאגרוף
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
10
להעביר עגול לתבנית אפייה מוכנה. לחץ בצק בכל רחבי עם קצות אצבעות לגומה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
11
מברשת עם 1 כף שמן. לחץ על חצאי זית, לחתוך את הצד למטה, לתוך בצק.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
12
מפזרים מלח ים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
13
תן לעלות עד רק נפוח, כ -20 דקות.
14
אופים עד הזהב, על 18 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
15
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.