פוקצ'ה רוזמרין עם זיתים
המתכון רוזמרין פוקצ'ה עם זיתים יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-45 דקות. מתכון טבעוני זה מגיש 17 . מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 117 קלוריות. גשו לסופר וקנו שמרים, מלח ים גס, עלי רוזמרין, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. נסו כיצד להכין לחם פוקצ'ה & שום רוזמרין פוקצ' ה, פוקצ'ה עם שום וזיתים, ו לחם פוקצ'ה עם שום קלוי וזיתים (מתכונים דומים).
הוראות
פירס תפוחי אדמה כמה פעמים עם מזלג. מיקרוגל על גבוה עד מכרז, פונה פעם אחת, על 12 דקות.
חתוך לשניים. לגרוף בשר לקערה קטנה; מחית היטב. מידה 2/3 כוס (ארוז) פירה; מגניב (שמור תוספת תפוחי אדמה לשימוש אחר).
שלב 2 1/2 כוסות קמח, חצי רוזמרין ו 1 כפית מלח במעבד; תערובת עד רוזמרין קצוץ, על 1 דקה.
הוסף תפוחי אדמה; להתמזג, באמצעות כ 25 / כיבוי פניות.
שלב 1 כוס מים חמים וסוכר בכוס מדידה 2 כוס; מפזרים שמרים מעל.
בואו לעמוד עד קצף, על 5 דקות. מערבבים 3 כפות שמן לתוך תערובת שמרים. עם ריצת מעבד, יוצקים תערובת שמרים לתוך תערובת קמח. תהליך עד חלקה, על 1 דקה. לגרד בצק החוצה על משטח מקומח קלות. ללוש עד הבצק מרגיש משיי, זרועים יותר קמח לפי הצורך, על 1 דקה.
מניחים בצק בקערה משומנת גדולה; פונים למעיל. מכסים במגבת; בואו לעלות באזור חם עד הוכפל נפח, על 1 שעה.
מתלה מיקום במרכז התנור מחממים עד 232°.
מברשת אפייה גדולה עם שמן. אגרוף למטה בצק; ללוש 30 שניות על משטח מקומח קלות. למתוח או ללטף את הבצק לסיבוב 12 אינץ'.
להעביר עגול לתבנית אפייה מוכנה. לחץ בצק בכל רחבי עם קצות אצבעות לגומה.
מברשת עם 1 כף שמן. לחץ על חצאי זית, לחתוך את הצד למטה, לתוך בצק.
תן לעלות עד רק נפוח, כ -20 דקות.
אופים עד הזהב, על 18 דקות.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.