הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : פורל מעושן וסלט תפוחי אדמה חדש, פורל מעושן וסלט תפוחי אדמה, ו סלט טרוטה מעושן עם תפוחים, שומר ורוטב חזרת שמנת.
הוראות
1
מרתיחים את תפוחי האדמה במים מלוחים במשך 15 דקות עד רק במכרז.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
2
לנקז ולשטוף מתחת למים קרים כדי להתקרר, ואז לנקז שוב.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
3
תחמם את הגריל.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
4
בינתיים, לערבב יחד את היוגורט ומיונז, ואז מתבלים עם לסחוט טוב של לימון. מערבבים בעדינות לתוך תפוחי האדמה עם צלפים, gherkins, רוב בצל האביב מלפפון.
מרכיבים שתצטרך
בצל אביב
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
ענפי שמיר שנקטפו
Gherkins
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
1/4 כוס יוגורט תות
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
5
מתבלים את הטרוטה, ואז גריל על תבנית אפייה, עור בצד למטה, במשך 3-4 דקות בהתאם לעובי, עד רק מבושל. פיזור עם גרידת לימון ומגישים עם סלט תפוחי אדמה, מפוזרים עם בצל האביב הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
בצל אביב
סלט תפוחי אדמה
כסף ללא נעליים
פורל
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סמבל (משחת צ'ילי שום)
6
חותכים את חצי לימון הנותרים לתוך טריזים עבור לסחוט מעל.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לטרוטה. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Aalois Lageder Terran Alpina פינו Grigio vigneti delle Dolomiti עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.