פורל עם רוטב תירס מתוק נטול גלוטן, מנה עיקרית. מנה אחת מכילה עד 41 גר' של חלבון, 36 גרם של שומן, וסך הכל 555 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו פלפל, קצפת, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקצפת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טוקסידו תות שדה וקראנץ פודינג Parfaits כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: אמנון עם טרגון ורוטב תירס מתוק, וופל תירס מתוק עם אוכמניות-רוטב בורבון, ו הצד המתוק של התירס: עוגות תירס מתוקות עם ציפוי חמאה חומה.
הוראות
1
במחבת בינונית על חום בינוני גבוה, לבשל תירס בחמאה, ערבוב לעתים קרובות, עד תירס מתחיל להפוך חום, 2 עד 3 דקות. כפית 2/3 כוס לסיר קטן. הניחו בצד מחבת עם שארית התירס.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיפים מרק לסיר ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה. חום נמוך יותר ומבשלים, מכוסה, עד תירס הוא רך, על 10 דקות. תערובת טהורה בבלנדר, ואז לשפשף דרך מסננת בסדר לתוך קערה בטוחה במיקרוגל, להשליך קליפות. מערבבים בקרם. עונה עם 1/4 כפית. מלח ו 1/8 כפית. פלפל; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ופלים מיניאטוריים של וניל
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
מלח, לציפוי זכוכית
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
פתח פורל ועונה משני הצדדים עם נשאר 1/4 כפית. מלח ו 1/8 כפית. פפר.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
פורל
מלח, לציפוי זכוכית
4
מחממים את השמן במחבת גדולה ולא דביקה על חום בינוני-גבוה. הגנה על הידיים, בזהירות להוסיף עור דגים בצד למטה (זה יהיה נתז) ומבשלים, מדי פעם בשר צלוי עם שמן, עד העור משחימים היטב פריך, 3 עד 4 דקות. הפחיתו את החום לנמוך והמשיכו לבשל ולהציף עד שהבשר לא יהיה ורוד יותר, 3 עד 5 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
לחמם מחדש גרעיני תירס במחבת מעל חום בינוני גבוה ומערבבים טרגון קצוץ. רוטב תירס במיקרוגל כדי לחמם מחדש.
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
כל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץ
עצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
6
פורל חתוך לשניים עם מספריים.
מרכיבים שתצטרך
פורל
ציוד שתשתמש בו
מספריים מטבח
7
רוטב כפית על 2 צלחות ולסדר חצי פורל על כל אחד, השלכת שמן במחבת. תל תירס על דגים ולפזר עם עלי טרגון. מתבלים עם יותר מלח לפי הטעם.