פו יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 245 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 4 גר' של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מתכון זה אופייני למטבח הווייטנאמי. גשו לסופר וקנו ג'ינג'ר, מנטה, מקל קינמון ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 41 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכונים דומים: סלט אטריות בקר וייטנאמי: פו טרון.
הוראות
1
להביא סיר גדול של מים לרתיחה (עבור שלב 3).
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
שמן חום בסיר כבד מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
להוסיף ג ' ינג ' ר ובצל; לטגן 3 דקות או עד חרוך קלות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4
מוסיפים מרק, אניס, ציפורן וקינמון; מביאים לרתיחה, ואז להפחית לרתיחה. לבשל 15 דקות. מסננים מרק לתוך קערה; להשליך מוצקים. להחזיר מרק למחבת, מערבבים ברוטב דגים וסוכר; מתבלים בפלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
רוטב דגים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
לימון, גרידה טרייה מגוררת
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
שים סטייק במקפיא במשך 15 דקות כדי המשרד עבור חיתוך. משרים אטריות במים חמים בקערה גדולה במשך 20 דקות או עד רך.
צ ' נין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לאסיאתים. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. הבומונט הופ מרגריט צ ' נין בלאן עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 35 דולר לבקבוק.