קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פחזניות תפוחי אדמה

פחזניות תפוחי אדמה
פחזניות תפוחי אדמה עשויות להיות רק התוספת שאתה מחפש. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 3 גרם חלבון, 28 גרם שומן, ובסך הכל של 323 קלוריות. מתכון צמחוני זה משרת 8 . 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו חמאה, קמח, שמן צמחי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה ו -15 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 14%. הציון הזה די גרוע. נסו פחזניות תפוחי אדמה, פחזניות תפוחי אדמה חזיר, ו פחזניות תפוחי אדמה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מכניסים את תפוחי האדמה לסיר בינוני ומכסים במים קרים; מתבלים במלח. מביאים לרתיחה על אש בינונית - גבוהה ומבשלים עד שהמזלג רך, כ -20 דקות; מסננים. מעבירים את תפוחי האדמה דרך רייקר לקערה גדולה או מועכים בעזרת מועך תפוחי אדמה עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
2/3 כוס סוכר (4 1/4 אונקיות)2/3 כוס סוכר (4 1/4 אונקיות)
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
שלב את החלב, החמאה, 1/2 כפית המלח ו 1/4 כוס המים בסיר בינוני והביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
3
מסירים מהאש, מוסיפים את הקמח ומערבבים במרץ בעזרת כף עץ עד להטמעה. מחזירים את הסיר לתנור ומבשלים על אש נמוכה, תוך ערבוב, עד שהתערובת מגיעה יחד ומתרחקת מן הצד של המחבת, בערך 1 דקה. ממשיכים לערבב עד שהתערובת מעט מבריקה, כ -4 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מעבירים את התערובת למערבל לעמוד והיכו עם קובץ ההנעה במהירות בינונית-גבוהה, בערך 1 דקה.
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
5
מוסיפים מחצית מהפירה והביצה כולה ומקציפים עד להטמעה.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
6
מוסיפים את שאר תפוחי האדמה ואת החלמונים ומקציפים עד לקבלת קרם וחלק, בערך 1 דקה נוספת.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
7
מעבירים את התערובת לשקית מאפה המצוידת בקצה עגול בגודל 1/2 אינץ'. הניחו פיסת נייר קלף גדולה על קרש חיתוך. צינור כ -24 תלוליות (1 עד 1 1/2 אינץ ' כל אחת) מתערובת תפוחי האדמה על הקלף.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
קרש חיתוךקרש חיתוך
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
8
חותכים את הקלף בין התלוליות בעזרת סכין קילוף כך שכל נשיפה יושבת על פיסת נייר משלה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
9
מחממים 2 אינץ ' שמן בוטנים בסיר גדול עד שמדחום מטגן עמוק רושם 325 מעלות צלזיוס. עובדים בקבוצות, הופכים בזהירות כל נשיפה לשמן ומשאירים אותו על הקלף. הקלף ייפול כשהפחזניות מתבשלות; הסר בעזרת מלקחיים. מטגנים עד להזהבה, הופכים לפי הצורך, 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
10
מוציאים בעזרת כף מחוררת ומסננים על מגבות נייר; מתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
11
צילום: דוד מלוש