קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 6 דק.
מנות12
ציון בריאות5
דיאטותפסקאטרית
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פטה מעושן בלופיש עם עגבניות צלויות על קרקרים

פטה מעושן בלופיש עם עגבניות צלויות על קרקרים
אם יש לכם שמן זית, חזרת, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-6 דקות. מתכונים דומים: פטה דג כחול מעושן, מעושן-bluefish Pâté, ו מעושן Bluefish Pâté.

הוראות

1
מחממים תנור ל 300 מעלות. שמן תבנית אפייה מעוטרת. לזרוק עגבניות, מלח, פלפל, שום, טימין, ולסדר עגבניות לחתוך צדדים על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
אופים עד מצטמק ומתחיל חום, על 1 1/4 שעות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
בואו להתקרר לחלוטין.
4
מעבירים עגבניות ומיצים לצלחת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות