פטוצ'יני אלפרדו עם בייקון
פטוצ'יני אלפרדו עם בייקון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 399 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם שום, קמח, פטוצ'יני, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זה הוא מאוד סביר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. מתכונים דומים: פטוצ'יני אלפרדו עם בייקון, פטוצ'יני אלפרדו עם בייקון, ו פטוצ'יני אלפרדו בהיר עם בייקון.
הוראות
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
מסננים במסננת מעל קערה, שומר 1/4 כוס בישול נוזלי.
בעוד פסטה מבשלת, לבשל בייקון במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה 4 דקות או עד פריך, ערבוב מדי פעם.
הסר בייקון מחבת, שומר טפטופים.
להוסיף שום לטפטופים במחבת; saut 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
מפזרים קמח על שום; לבשל 30 שניות, ערבוב כל הזמן. בהדרגה להוסיף חלב, ערבוב כל הזמן; לבשל 2 דקות או עד מבעבע מעט עבה, ערבוב כל הזמן. להפחית את החום לנמוך. בהדרגה להוסיף גבינה, ערבוב עד גבינה נמסה. מערבבים במלח ומזין 1/4 כוס בישול נוזלי.
הוסף פסטה חמה למחבת; לזרוק היטב לשלב.
מפזרים בייקון, פטרוזיליה ופלפל.