פטוצ'יני בטטה
פטוצ'יני בטטה זה ... ללא גלוטן, ראשוני וצמחוני מנה צדדית. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 258 קלוריות. גשו לסופר וקנו חמאה, מקשטים: גבעולי פטרוזיליה, בטטה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו צלי בטטה, פטוצ'יני שום ועוף, פטוצ'יני תפוחי אדמה מתוקים וקיץ סקווש עם פקאן גרמולטה, ו פעמיים אפוי בטטה בטטה קליפות עם פקאן Streusel (akan Individual Sweet Potato תבשיל) (מתכונים דומים).
הוראות
מקלפים בטטה, וחותכים לאורכם לפרוסות בעובי 1/8 אינץ ' באמצעות מנדולינה. מחסנית 4 עד 6 פרוסות תפוחי אדמה על קרש חיתוך; לחתוך לאורכו לרצועות 1/4 אינץ ' רחב. חזור על הליך עם פרוסות שנותרו.
ממיסים חמאה במחבת גדולה על חום בינוני; מוסיפים רצועות תפוחי אדמה, ומטגנים 6 עד 8 דקות או עד אל דנטה. (לא לבשל רצועות או שהם יתפרקו.)
מוסיפים 1/2 כוס פקאן גרמולטה, וזורקים בעדינות למעיל.