קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות33
מגזין

פטוצ'יני עם גורגונזולה וברוקולי

פטוצ'יני עם גורגונזולה וברוקולי
פטוצ'יני עם Gorgonzolan וברוקולי דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1230 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 77g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך פטרוזיליה, gorgonzola, מרק עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. נסו פטוצ'יני עם גורגונזולן ופרושוטו, פטוצ'יני גורגונזולה-אגוז עם פירורי לחם קלויים, ו פטוצ'יני עם נענע, אגוז, ו Gorgonzola פסטו (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר נירוסטה בינוני, לשלב את המרק ויין ולהביא לרתיחה מעל חום מתון. מבשלים עד התערובת מצטמצם כ 2/3 כוס, 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
הפחת את החום לנמוך במידה בינונית והוסף את הגורגונזולה, השמנת והחמאה. מביאים לרתיחה; מבשלים, ערבוב, עד הגבינה נמסה הרוטב מתעבה מעט, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
GorgonzolaGorgonzola
(65 עוגיות)(65 עוגיות)
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
1-1/4 כוסות יין לבן או ציר עוף1-1/4 כוסות יין לבן או ציר עוף
3
מוסיפים את המלח והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
4
הסר מהחום.
5
בסיר גדול של מים רותחים, מלוחים, לבשל את הפסטה עד כמעט נעשה, על 9 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
6
מוסיפים את פרחי הברוקולי ומחזירים לרתיחה. מבשלים עד הברוקולי והפסטה נעשים רק, על 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
7
ניקוז.
8
זרוק את הפטוצ ' יני והברוקולי עם רוטב גורגונזולה, פרמזן ופטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
פטוצ ' יניפטוצ ' יני
GorgonzolaGorgonzola
1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1-1/4 כוסות יין לבן או ציר עוף1-1/4 כוסות יין לבן או ציר עוף
9
מגישים עם תוספת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
10
וריאציות: נסה את הרוטב ופסטה עם אספרגוס, שעועית ירוקה, או רק עשבי תיבול טריים במקום ברוקולי.
מרכיבים שתצטרך
עשבי תיבול טרייםעשבי תיבול טריים
שעועית ירוקה קצוצה מוכנה, זמינה במחלקת התוצרת, חצויה בזווית לרוחבהשעועית ירוקה קצוצה מוכנה, זמינה במחלקת התוצרת, חצויה בזווית לרוחבה
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
1-1/4 כוסות יין לבן או ציר עוף1-1/4 כוסות יין לבן או ציר עוף
11
המלצת יין: ברוקולי חזק בטעם וgorgonzola הם אתגר כדי להתאים עם יין. הטעם העז של פיאנו די אבלינו יכול לקחת אותם על עצמו, והחומציות שלה תחתוך את חוסר האדיקות של הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
GorgonzolaGorgonzola
1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®
1-1/4 כוסות יין לבן או ציר עוף1-1/4 כוסות יין לבן או ציר עוף
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)