פטוצ'יני עם גורגונזולה וברוקולי
פטוצ'יני עם Gorgonzolan וברוקולי דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1230 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 77g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך פטרוזיליה, gorgonzola, מרק עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. נסו פטוצ'יני עם גורגונזולן ופרושוטו, פטוצ'יני גורגונזולה-אגוז עם פירורי לחם קלויים, ו פטוצ'יני עם נענע, אגוז, ו Gorgonzola פסטו (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר נירוסטה בינוני, לשלב את המרק ויין ולהביא לרתיחה מעל חום מתון. מבשלים עד התערובת מצטמצם כ 2/3 כוס, 5 עד 10 דקות.
הפחת את החום לנמוך במידה בינונית והוסף את הגורגונזולה, השמנת והחמאה. מביאים לרתיחה; מבשלים, ערבוב, עד הגבינה נמסה הרוטב מתעבה מעט, על 5 דקות.
בסיר גדול של מים רותחים, מלוחים, לבשל את הפסטה עד כמעט נעשה, על 9 דקות.
מוסיפים את פרחי הברוקולי ומחזירים לרתיחה. מבשלים עד הברוקולי והפסטה נעשים רק, על 3 דקות יותר.
זרוק את הפטוצ ' יני והברוקולי עם רוטב גורגונזולה, פרמזן ופטרוזיליה.
וריאציות: נסה את הרוטב ופסטה עם אספרגוס, שעועית ירוקה, או רק עשבי תיבול טריים במקום ברוקולי.
המלצת יין: ברוקולי חזק בטעם וgorgonzola הם אתגר כדי להתאים עם יין. הטעם העז של פיאנו די אבלינו יכול לקחת אותם על עצמו, והחומציות שלה תחתוך את חוסר האדיקות של הרוטב.