פטוצ'יני עם מולים ופטריות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 26 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 378 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם בצל, מלח, מולים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכונים דומים: פטוצ'יני עם מולים, פטוצ'יני aglian e olio עם מולים, ו מולים אפויים עם פטריות ובייקון.
הוראות
1
מניחים מולים בקערה גדולה, ומכסים במים קרים.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מפזרים עם קמח תירס; לתת לעמוד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
3
לנקז ולשטוף.
4
מערבבים פטריות ו -12 המרכיבים הבאים (פטריות דרך שום) בתנור הולנדי גדול; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים, חשוף, 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
5
מוסיפים מולים; מכסים ומבשלים מעל חום בינוני-גבוה 3 דקות או עד מולים פתוחים. השליכו פגזים שלא נפתחו.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסה
(מומלץ: רוטב A1)
6
כפית את הפטוצ ' יני לתוך קערות רדודות; העליון עם רוטב פטריות ומולים.