פטריות ומרק גמביה טמפה יכול להיות רק קריאולית מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 512 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. אם יש לכם פלפל, קמח, בזיליקום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האורז החום מבושל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ארוחת בוקר פודינג אורז כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 5 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו המבורגרים פטריות טמפה, טמפה ברוטב פטריות לבביות, ו איך לעשות הפחתת בלסמי ב 10 דקות עם טמפה ומלפפונים (טבעוני, GF אם gf טמפה משמש) (מתכונים דומים).
הוראות
1
הפוך את תערובת תיבול על ידי ערבוב כל התבלינים בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 קילו פטריות צדפה, פרוסות
ציוד שתשתמש בו
לסובב חבלי ליקריץ
2
חותכים את טמפה לקוביות 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
טמפה
3
מניחים אותו בקערת ערבוב ולטפטף אותו עם רוטב סויה ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
6 לחמניות שומשום, מפוצלות
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקו
4
מפזרים 1 כפית של תערובת תיבול, לערבב היטב, ולהניח בצד כדי להשרות.
מרכיבים שתצטרך
3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות
5
מחממים סיר מרק גדול ויבש או תנור הולנדי.
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
6
מוסיף את הקמח וטוסט, ערבוב כל הזמן, עד שהוא הופך את הצבע של שקית נייר ומתחיל להריח אגוזים (ראה תמונה כאן). היזהר שלא לשרוף אותו, אבל אם אתה עושה, למחוק את המחבת שלך ולהתחיל מחדש.
מרכיבים שתצטרך
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון או
7
הסר מהחום.
8
יוצקים לתוך בלנדר יחד עם 2 כוסות של מרק להתמזג עד בשילוב. תניח בצד.תמחק את הסיר ותחזיר אותו לחום.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
9
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד שהוא מתחיל להתרכך, מוסיפים מים על ידי כף אם יש צורך למנוע דבק.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות וויסקי מחית חמוצה
אגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
10
מוסיפים את הסלרי ואת הפלפל וממשיכים לבשל עוד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשות
צרור סלרי, פרוס (בערך
11
מוסיפים את הפטריות ושום ו 2 כפות מים לכסות בחוזקה. מבשלים עד פטריות להתחיל לרכך, על 2 דקות.תן את תערובת הקמח עוד מערבולת מהירה בבלנדר ולהוסיף אותו לירקות, יחד עם 4 כוסות של מרק ואת במיה.
מרכיבים שתצטרך
(ללא תוספת חמאה או חלב)
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
שמן קנולה לטיגון בשמן עמוק
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
אגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
במיה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
12
הוסף את כל תערובת תיבול הנותרים, ולהביא לרתיחה. להפחית את החום נמוך, לכסות, ומבשלים 25 דקות.בעוד הגמביה מתבשלת, מחממים את הטמפה.
מרכיבים שתצטרך
3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות
טמפה
מרק גמביה
13
מחממים מחבת שאינה מקל ומוסיפים את טמפה בשכבה אחת. לבשל, פונה לעתים קרובות, עד שהוא השחמה מכל הצדדים.לאחר הבמיה מבושל במשך 25 דקות, מוסיפים את טמפה, ואם המרק נראה עבה מדי, עוד כוס מרק. לבשל עוד כמה דקות. בדוק את התיבול והוסף מלח אם אתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 קילו פטריות צדפה, פרוסות
טמפה
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
קרוטונים, לקישוט
2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון או
14
מגישים בקערות מעל אורז חום עם רוטב חריף לואיזיאנה על השולחן.