פטריות מטוגנות עם לחם קלוי וביצים אפויות
פטריות מוקפצות עם לחם קלוי וביצים אפויות עשויות להיות רק המנה הצדדית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 155 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, ותפריט טבעוני. גשו לסופר וקנו פטריות שיטאקי, עלי טימין, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הוא מובא אליך על ידי SippitySup. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו אסקרול מוקפץ עם קוסקוס פנינה קלוי וביצים שלוקות, ביצים מקוננות בצנצנת ופטריות מוקפצות, ו קרוטינים אפויים עם פטריות מטוגנות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות. טוסט לחם שטוח מעל הלהבה של מבער גז או תחת broiler. קרע לחתיכות 2 אינץ'; להפריש.
שמן חום ושום במחבת גדולה אטומה מעל חום בינוני, ערבוב, עד השום הוא ריחני אבל לא השחמה, על 1 דקה. להגדיל את החום בינוני גבוה, להוסיף פטריות, ולבשל, ערבוב מדי פעם, עד רך וזהוב חום, על 10 דקות. מתבלים במלח ובפלפלפל אדום.
מוסיפים יין, משפשפים חתיכות. מערבבים בלחם שטוח וקורנית; להסיר מהחום.הפוך 4 בארות רדודות בתערובת פטריות לפצח 1 ביצה לתוך כל באר.
מעבירים לתנור ומבשלים עד חלבוני ביצה יש רק להגדיר, על 4 דקות. מתבלים ביצים עם פתיתי מלח ופלפל אדום.כמו זה: כמו טעינה...