קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות8
ציון בריאות8
מגזין

פטריות פורטבלו, פלפלים טריים ופיצת גבינת עיזים

פטריות פורטבלו, פלפלים טריים ופיצת גבינת עיזים
המתכון פורטובלו פטריות, פלפלים טריים פיצה גבינת עיזים יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 30 דקות. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 195 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 164 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם בצק פיצה קרום, פלפל, גבינת עיזים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . נסו פטריות פורטבלו, פלפלים טריים ופיצת גבינת עיזים, Portobello פטריות פילי כריך גבינה עם פלפל חריף ובצל, ו בצל מקורמל ומרק פטריות פורטובלו עם קרוטונים גבינת עיזים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים תבנית אפייה, או מחבת פיצה עגולה.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בשר סרטנים טרי, סחוט וקטוף היטב עבור קונכיותבשר סרטנים טרי, סחוט וקטוף היטב עבור קונכיות
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מורחים בצק פיצה באופן שווה על המחבת מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
(כגון שנטרל, שיטאקי, אנוקי וקרמיני)(כגון שנטרל, שיטאקי, אנוקי וקרמיני)
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
טפטוף בשמן זית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
4
מפזרים את השום על הקרום. מסדרים פלפלים אדומים וצהובים, פטריות ולבבות ארטישוק על גבי, ואז נקודה עם חתיכות של גבינת עיזים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צהובפלפל צהוב
צ'יפס טאקו בשלושה צבעיםצ'יפס טאקו בשלושה צבעים
גבינת עיזיםגבינת עיזים
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
5
טפטוף חומץ בלסמי מעל.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
6
אופים במשך 15 עד 20 דקות בתנור שחומם מראש, עד הקצוות הם חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)