פילה בורי אדום עם שעועית ירוקה ושמשים מיובשים
, המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 228 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. לך לחנות ותביא פילה, משמשים, שעועית ירוקה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו סלט שעועית ירוקה, מועדון 55 שעועית ירוקה, ו שעועית ירוקה עם אגוזי לוז (מתכונים דומים).
הוראות
לטפוח דגים יבש, ואז להבקיע את העור של כל פילה פעמיים באלכסון עם סכין חדה כדי לעזור למנוע מהם מסתלסל במחבת.
מברשת צד העור עם 1 כף שמן (סך) ולסדר פילה בצד העור למטה על מגש.
מברשת בשר הצדדים עם עוד כף שמן מתבלים עם 1/2 כפית מלח.
חום 1 כף שמן במחבת כבדה גדולה מעל חום בינוני גבוה עד שהוא מנצנץ. שעועית מוקפץ, משמשים, וצנוברים קלויים עד שעועית הם פריך במכרז עם כמה קצוות זהובים, על 4 דקות.
הסר מהחום, ולאחר מכן מערבבים מנטה ו 1/4 כפית מלח. מחלקים בין 4 צלחות ולשמור חם בתנור. לחסל מחבת.
מחבת ניקוי חום ומחבת כבדה גדולה יבשה נוספת (לא nonstick) מעל חום בינוני גבוה 2 דקות.
הוסף 1/2 כף שמן למחבת אחת, מתערבל מעיל, ואז במקום 4 פילה בצד העור למטה במחבת, לחיצה מיידית על כל אחד שטוח עם מרית כדי למנוע מסתלסל לפני הוספת הבא. מערבולת שנותרה 1/2 כף שמן במחבת אחרת, ולאחר מכן להוסיף פילה הנותרים באותו אופן. לבשל דגים, בלי להסתובב, הקשה על שטוח לפי הצורך, עד העור הוא זהוב ודגים הוא כמעט מבושל דרך (זה ימשיך לבשל מחום שיורית), 3 עד 4 דקות.
מסדרים 2 פילה, צד העור למעלה, על ירקות על כל צלחת.
טפטוף צלחות קלות עם שמן נוסף.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא קפוסלדו פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 10 דולר.
![קפוסלדו פינו גריג ' יו]()
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.