קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות4
מגזין

פילה בקר עם הפחתת שזיף נמל-חוף

פילה בקר עם הפחתת שזיף נמל-חוף
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן, ראשונית וקטוגנית? בשר בקר עם הפחתת שזיף נמל החוף יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מתכון זה מכין 8 מנות עם 346 קלוריות, 19 גרם חלבון, ו 23 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם ג'לי שזיף חוף, שאלוט, טימין וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 28%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: פילה בקר עם הפחתת שזיף נמל-חוף, סטייקי פילה בקר עם הפחתת נמל וגבינה כחולה, ו פילה בקר פלפל מעורב עם הפחתת שאלוט-נמל.

הוראות

1
מצפים מעט בשר בקר בתרסיס בישול; מפזרים באופן שווה מכל הצדדים פלפל ו -1 1/2 כפיות מלח. מכסים בשר בקר באופן רופף בניילון; תן לעמוד בטמפרטורת החדר 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
פלפלפלפל
בקרבקר
מלחמלח
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
2
מחממים תנור ל 45
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
מחממים מחבת גדולה וכבדה על אש בינונית-גבוהה. מחבת מעיל עם תרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מוסיפים בקר למחבת; מבשלים 2 דקות מכל הצדדים או עד להשחמה.
מרכיבים שתצטרך
בקרבקר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מניחים בקר על תבנית צלייה מצופה בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
בקרבקר
ציוד שתשתמש בו
מחבת ברוילרמחבת ברוילר
6
אופים בחום של 450 למשך 20 דקות או עד שמדחום רושם 128 או עד למידת האלימות הרצויה.
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
תנורתנור
7
מוציאים מהתנור; לתת לעמוד 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
מחזירים את המחבת לאש בינונית-גבוהה; מוסיפים שאלוט וחמאה למחבת, מגרדים את התבנית כדי לשחרר חתיכות שחומות. מבשלים 1 דקה, תוך ערבוב מתמיד. מערבבים מרק, פורט, ג ' לי, חומץ, טימין ורוזמרין; מביאים לרתיחה. מבשלים עד מופחת ל 1 1/2 כוסות (כ 17 דקות).
מרכיבים שתצטרך
רוזמריןרוזמרין
שאלותשאלות
חומץחומץ
חמאהחמאה
מרקמרק
ג'ליג'לי
טימיןטימין
יציאהיציאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
מסירים מהאש; מערבבים פנימה 1/4 כפית מלח שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
מלחמלח
10
חותכים בשר בקר לרוחב ל -16 פרוסות.
מרכיבים שתצטרך
בקרבקר
11
מגישים עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב