פילה בקר עם הפחתת שזיף נמל-חוף
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן, ראשונית וקטוגנית? בשר בקר עם הפחתת שזיף נמל החוף יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מתכון זה מכין 8 מנות עם 346 קלוריות, 19 גרם חלבון, ו 23 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם ג'לי שזיף חוף, שאלוט, טימין וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 28%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: פילה בקר עם הפחתת שזיף נמל-חוף, סטייקי פילה בקר עם הפחתת נמל וגבינה כחולה, ו פילה בקר פלפל מעורב עם הפחתת שאלוט-נמל.
הוראות
מצפים מעט בשר בקר בתרסיס בישול; מפזרים באופן שווה מכל הצדדים פלפל ו -1 1/2 כפיות מלח. מכסים בשר בקר באופן רופף בניילון; תן לעמוד בטמפרטורת החדר 30 דקות.
מחממים מחבת גדולה וכבדה על אש בינונית-גבוהה. מחבת מעיל עם תרסיס בישול.
מוסיפים בקר למחבת; מבשלים 2 דקות מכל הצדדים או עד להשחמה.
מניחים בקר על תבנית צלייה מצופה בתרסיס בישול.
אופים בחום של 450 למשך 20 דקות או עד שמדחום רושם 128 או עד למידת האלימות הרצויה.
מוציאים מהתנור; לתת לעמוד 15 דקות.
מחזירים את המחבת לאש בינונית-גבוהה; מוסיפים שאלוט וחמאה למחבת, מגרדים את התבנית כדי לשחרר חתיכות שחומות. מבשלים 1 דקה, תוך ערבוב מתמיד. מערבבים מרק, פורט, ג ' לי, חומץ, טימין ורוזמרין; מביאים לרתיחה. מבשלים עד מופחת ל 1 1/2 כוסות (כ 17 דקות).
מסירים מהאש; מערבבים פנימה 1/4 כפית מלח שנותרה.
חותכים בשר בקר לרוחב ל -16 פרוסות.