קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות57
מגזין

פילה דגים עם עגבניות, סקווש ובזיליקום

פילה דגים עם עגבניות, סקווש ובזיליקום
פילה דגים עם עגבניות, סקווש, בזיליקום דורש בערך 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה 324 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם עגבניות שרי, יין, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. עם כפית נסו פילה דגים עם עגבניות, סקווש ובזיליקום, פילה דגים עם עגבניות, סקווש ובזיליקום, ו פילה דג באגוז בזיליקום (מתכונים דומים).

הוראות

1
מקום ארבעה גיליונות 14x12 " של parchmentpaper, או רדיד כבד חובה אם צלייה, על משטח עבודה. מחלקים סקווש בין parchmentsheets,הסדרת בצד אחד של הסדין בשכבות.
מרכיבים שתצטרך
סקוושסקווש
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
2
מפזרים שאלוט בזיליקום פרוס, חלוקת שווה. פיזור עגבניות halvesaround סקווש.
מרכיבים שתצטרך
שאלותשאלות
סקוושסקווש
עגבנייהעגבנייה
3
טפטוף כל מנה עם1 כפות יין ו 1/2 כף שמן (להוסיף 1/2 כף לכל אחד אם צלייה). מתבלים במלח ופפר.
מרכיבים שתצטרך
מלחמלח
ייןיין
שמן בישולשמן בישול
4
מניחים פילה דגים על גבי כל מנה.מתבלים במלח ופלפל; טפטוף 1/2 כף מעל כל אחד.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פילה דגיםפילה דגים
5
מקפלים קלף על תערובת crimpedges בחוזקה כדי ליצור אטום packet.DO קדימה: ניתן לעשות 4 שעות קדימה.לְצַנֵן.
6
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 15 דקות לפני המשך.
7
מחממים תנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
מניחים packetsin שכבה אחת על bakingsheet שפה גדולה. לחלופין, לבנות אש בינונית בגריל acharcoal, או לחמם גריל גז בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
9
אופים או דג גריל עד שרק בישלבאמצעות (קיסם דקר דרך הקלף יחליק דרך דגים בקלות), כ -10 דקות. בזהירות לחתוך openpackets (steam יברח).
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
תנורתנור
גרילגריל
10
מקשטים עם עלי בסיל.
11
למנה: 300 קלוריות, 15 גרם שומן, 2 גרם סיבים
12
בתיאבון

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Scarpetta פינו Grigio. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
Scarpetta פינו Grigio
Scarpetta פינו Grigio
צבע קש בהיר עם רק רמז של סלמון. ניחוחות של פירות אבן ומלון. מראה את יכולתו של פינו גריג ' יו להיות קל על רגליו אבל מורכב. מלון ופירות אבן עם מינרלים וגוף בינוני. לפינו גריג ' יו יש טווח נהדר. נפלא בכוחות עצמו כאפריטיבו, עם דגים צלויים אור כמו סשימי, קרודו pesce או סביצ ' ה.