פילה סלמון עם כרישה אפורה
פילה סלמון עם כרישה אפורה נטול גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 462 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 35 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך גרידת לימון, מלח ופלפל, מרווה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו פילה סלמון הערווה, פילה סלמון אפוי עם ציפוי עגבניות מיובשות, ו פילה דג אפוי (מתכונים דומים).
הוראות
מתבלים את פילה הדגים במלח ופלפל.
טפטפו אותם קלות בשמן זית, שפשפו אותם עם מרווה וקורנית, והתפשטו עם גרידת לימון.
הניחו עלה מרווה וקשת של קורנית על כל פילה. מכסים בניילון נצמד ומקררים עד שעה.
מחממים את התנור ל 204°. במחבת רחבה וכבדה, מחממים את החמאה ואת שמן הזית עד חם מאוד.
מוסיפים את כרישה חתוכה, מערבבים היטב את המעיל, ולהפחית את החום בינוני נמוך. מלח אותם קלות, מערבבים שוב, וממשיכים לבשל לאט עד הכרישות רכות, כ 15 דקות, ערבוב מדי פעם והוספת כמה כפות מים אם המחבת מתייבשת מדי או הכרישות הם השחמה יותר מדי.
מוסיפים את השום, עשבי תיבול קצוצים, מלח ופלפל ומבשלים כמה דקות עד שהשום רך וריחני.
מורחים את הכרישות בתחתית של 2-1 / 2-qt. תבנית אפייה חסינת נשימה.
להניח את פילה דגים על גבי ואופים עד סכין קילוף מוכנס בדגים מרגיש חם כאשר נגע לשפה שלך, על 20 דקות. כדי לשרת, כפית כרישה הערווה מעל כל פילה.
עם כפית אחת. שמן לטפטוף, קלוריות
דרג מתכון זה וצפה בסקירות
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה "טרנטדיו לה סטוריה" עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![טרנטדיו שרדונה סטוריה]()
טרנטדיו שרדונה סטוריה
שרדונה 2014, חוף סונומה, אופייני למגוון עם ניחוחות של תפוחים, אפרסקים לבנים והדרים. עם זמן רב יותר בניחוחות זכוכית מגוונת של אגוז מוסקט, טוסט קל וניל באים לשחק יחד עם הצעה של אננס ולימונים מאייר בשלים. הפה מרגיש פריך ומאופק עם מינרליות ברורה וטוהר של פירות. עשיר, אלגנטי ומאוזן להפליא.