קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות25
מגזין

פילה צלוי איטי של מיונז פרמזן בקר ובזיליקום

פילה צלוי איטי של מיונז פרמזן בקר ובזיליקום
פילה צלוי איטי של מיונז פרמזן בקר ובזיליקום עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מכין 8 מנות עם 935 קלוריות, 50 גרם חלבון, ו 80 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 28% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך פילה של בשר בקר, עלי בזיליקום, מלח כשר ופלפל, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן הצמחי תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת קפה אוכמניות # יום ראשון כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 2 שעות ו -10 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 68%. הציון הזה די טוב. נסו פילה בקר צלוי עם מיונז בזיליקום-קארי, כריכי רוסטביף עם מיונז לימון-בזיליקום ובצל אדום קלוי, ו מיונז בזיליקום ופרמזן (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 275 מעלות. השתמש במדחום לתנור כדי להיות בטוח שטמפרטורת התנור שלך מדויקת.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
3
הניחו את הפילה על תבנית גיליון וטפחו עליו יבש (בכל רחבי) עם מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מברישים את הפילה בכל השמן, ושומרים כחצי כף.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
5
מפזרים עליו את כל המלח והפלפל (זה ייראה כמו הרבה אבל תאמינו לי, זה משנה).
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
6
מניחים את ענפי הטרגון סביב הבקר, קושרים אותם ב -4 או 5 מקומות עם חוט מטבח כדי לשמור אותם במקום, ואז מברישים את הטרגון בשמן השמור.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץכל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץ
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
7
צולים את פילה הבקר במשך 11/4 עד 11/2שעות, עד שהטמפרטורה רושמת 125 מעלות במרכז לנדיר ו 135 מעלות לנדיר בינוני. מכסים את הפילה בנייר אלומיניום ומניחים לנוח 20 דקות.פורסים בעובי ומגישים חם או בטמפרטורת החדר עם מיונז פרמזן בזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
בשר טנדרלויןבשר טנדרלוין
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
8
מניחים את החלמונים, מיץ הלימון, הפרמזן, החרדל, הבזיליקום, השום, 1 כף מלח ו -1 כפית פלפל במעבד מזון המצויד בלהב הפלדה. תהליך במשך 20 שניות, עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
9
שלב את השמן הצמחי ושמן הזית בכוס מדידה נוזלית של 2 כוסות. כשהמעבד פועל, שפכו לאט את תערובת השמן דרך צינור ההזנה ליצירת תחליב עבה. טעם לתבלינים-המיונז הוא רוטב ולכן הוא צריך להיות מתובל מאוד. יש לאחסן במקרר עד שהוא מוכן לשימוש; הוא יישמר עד שבוע.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר