פילה שפמנון ברוטב זנגביל
פילה שפמנון ברוטב ג'ינג'ר עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון המנה העיקרית שלך. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 1 . מנה זו מכילה כ 115 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 814 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 19 דקות. גשו לסופר וקנו חומץ יין, רוטב סויה, זנגביל טחון, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש ב ג'ינג'ר הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר גבישי כקינוח. וזה מצוין. נסו פילה שפמנון ברוטב זנגביל, פילה שפמנון מוקפץ ברוטב חמאת פקאן, ו שפמנון ברוטב זנגביל (מתכונים דומים).
הוראות
בקערת מיקרוגל 2 כוס-בטוח, לשלב בצל, שמן וג ' ינג ' ר.מיקרוגל, חשוף, על גבוה במשך 1 1-1/2 דקות או עד בצל הם tender.In קערה קטנה, לשלב עמילן תירס ומים; להתמזג עד חלקה.
מוסיפים במרק, רוטב סויה, חומץ וקיין; מערבבים היטב.מערבבים לתוך תערובת בצל.מיקרוגל, חשוף, ב 70% כוח במשך 3-4 דקות, ערבוב אחרי כל דקה, עד הרוטב מגיע לרתיחה.
מניחים שפמנון בכלי מיקרוגל בטוח 3 ליטר.
יוצקים רוטב על שפמנון.כיסוי ומיקרוגל 5 1/2 עד 7 דקות או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר הן אפשרויות נהדרות עבור פילה שפמנון. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הגיפט של קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio]()
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.