פילה Mahi Mahi בגריל ואספרגוס עם כתום ושומשום
פילה Mahi mahi בגריל ואספרגוס עם כתום ושומשום נטול גלוטן, וטבעוני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 128 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לכם שורש זנגביל, מיץ של סיד, זרעי שומשוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 62%. מתכונים דומים: פילה Mahi Mahi בגריל של בק במרינדה זנגביל סויה (Oamc), Mahi-Mahi & אספרגוס בגריל עם חמאת לימון, ו Mahi-Mahi & אספרגוס בגריל עם חמאת לימון.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחבת גריל מחממים מעל בינוני גבוה לחום גבוה. פילה מאהי מאי Season עם מלח ופלפל.
מערבבים את מיץ הסיד, סויה כהה, ג ' ינג ' ר וקצת ירקות או שמן קנולה בצלחת רדודה. הפעל את mahi mahi במרינדה סויה הדרים ולתת לו להסתובב במשך 10 דקות. גריל על מחבת גריל חם במשך 6 דקות לכל צד עבור פילה 1 אינץ ' או עד דגים הוא מוצק ואטום.
קח חנית 1 של אספרגוס ולהחזיק אותו בכל ו. לכופף את האספרגוס עד שהוא נשבר ונשבר. השתמש חנית זו כמדריך שלך על איפה לקצץ את הקצוות של החבילה שלך של חניתות. באמצעות מקלף, לעשות רצועות ארוכות דקות של גרידת תפוזים משני התפוזים.
חותכים את הקצוות את התפוזים מקוננים ולהציב אותם ממש על קרש חיתוך.
הסר את הדורית ברצועות באמצעות סכין חדה חיתוך מהחלק העליון של הכתום. תשליך את החיקוי. כאשר התפוזים הם גם קלופים וגם גזוז, להפוך אותם על צדי שלהם לחתוך לתוך 1/4 סיבובים אינץ', לחצות את כולו. הניחו את הדיסקים הכתומים בצד. במחבת עם כיסוי, להביא מים 1 אינץ לרתיחה עם גרידה של תפוזים gingerroot טרי מגורד. אפשר את גרידת התפוז וג ' ינג ' ר להתבשל לפחות 1 דקה ואז להוסיף מלח ואספרגוס ספירס. מבשלים את החניתות 3 עד 5 דקות עד רק במכרז.
לנקז את האספרגוס. זרוק את גרידת התפוז וג ' ינג ' ר. להרכיב כמה חניתות על כל צלחת ארוחת ערב, להניח אותם קדימה ואחורה, חוצה את החניתות על פרוסות תפוז.
מפזרים זרעי שומשום על אספרגוס ותפוזים העליון עם 1 חלק של mahi mahi בגריל.
מקשטים דגים ואספרגוס שנאספו עם עירית קצוצה או פרוסה דק.