קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות30
מגזין

פינו-סלמון עלום עם קונפי בצל

פינו-סלמון עלום עם קונפי בצל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סלמון pinot-עלומה עם בצל Confit. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 523 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פטרוזיליה שטוחה, בצל, מרק פירות ים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וזה טוב. נסו סלמון מבושל עם קונפי ארטישוק, פינו גריג'יו אגסים עלומים, ו פירות חורף מקורמלים ממולאים גבינת ברי עם אגס של פינו (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממיסים 3 כפות חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים בצל, ומבשלים 20 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
3
מוסיפים 1 1/2 כוסות יין, פלפל וסוכר חום; מבשלים 20 דקות או עד הבצל רך, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
כָּתֵףכָּתֵף
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
מוסיפים זיתים, ומבשלים 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
5
הסר מהחום, ולשמור על חום.
6
לשלב יין שנותר, מרק דגים, שום, עלה דפנה במחבת עמוקה או בתנור הולנדי; להביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
להוסיף סלמון, עור בצד למטה. מכסים ומבשלים 7 דקות או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
8
הסר למגש עם מרית מחוררת.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
9
יוצקים 1 כוס ציד בלתי חוקי נוזלי לסיר קטן; מביאים לרתיחה. מבשלים, חשוף, עד נוזל מפחית ל 1/3 כוס.
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
10
הסר מהחום, ומערבבים הנותרים 1 כף חמאה, פטרוזיליה, ופלפל. כף 1/2 כוס בצל קונפי על כל פילה סלמון; רסס עם רוטב חמאה פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. היקב האן סנטה לוסיה Highlands שרדונה עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה
האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה
עשיר ושכבות, עם הערות משיי של אפרסק, נקטרינה, אגס בשל ווניל.