פיצה בולונז יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה 1079 קלוריות, 69 גרם חלבון ו 78 גרם שומן. אם יש לכם מוצרלה, גזר, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת שוקולד יין אדום # SundaySupper כקינוח. מתכונים דומים: חברת פיצה סיציליאנית מקורית קלאמרי בולונז, נגיסות פיצה בטטה עם עדשים בולונז, ו Ragù alla bolognese (רוטב בולונז).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
לחם מפוצל לאורך ולאחר מכן לחתוך לשניים שוב חלול החוצה חלק הקרביים של הלחם. לחם פריך קל בתנור, 5 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פריכיות
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
תסיר את הלחם ותחליף את המטגן.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
4
מחממים מחבת לא דביקה מעל חום בינוני עד גבוה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים שמן זית כתית מעולה, 1 סיבוב של המחבת.
מרכיבים שתצטרך
יוקון
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיף את pancetta, לדקלם דקה בערך, להוסיף את הבשר לשבור אותו לתוך שכבה אפילו.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
מים כדי לאפשר
7
תן את הבשר caramelize 1 עד 2 דקות ללא ערבוב. לשבור אותו לחתיכות קטנות וחום היטב.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
8
מוסיפים שום, בצל וגזר ועונה עם הרבה פלפל גס, קצת מלח, ווסטרשייר ו allspice ואז לבשל 10 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושה
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
גב שומן חזיר
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
9
מוסיפים יין ומגרדים חתיכות מחבת.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
להוסיף מלאי ולשחרר את התערובת קצת.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
11
מוסיפים עגבניות ופטרוזיליה וחום דרך, 1 עד 2 דקות. למלא לחמים העליון עם שכבה דקה של מוצרלה ומפזר של פרמזן או רומנו. לצלות את הפיצות כדי להמיס גבינה. מעל כל פיצה בנדיבות עם בזיליקום ומגישים (עם מזלג וסכין).