פיצה גבינה
פיצה גבינה מתכון יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. במנה עיקרית זו יש 295 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן למנה. אם יש לכם שמן זית, גבינת פרמזן, בצק פיצה בסיסי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו פיצה שבוע: גבינת עיזים ופיצה קייל, פיצה גבינה עם בצק פיצה תוצרת בית, ו פיצה בגריל (איך) + בצק פיצה גבינה (מתכונים דומים).
הוראות
מיקום מתלה תנור אחד בהגדרה האמצעית. מקמו מדף נוסף בסביבה הנמוכה ביותר, והניחו תבנית אפייה ללא מסגרת על המדף התחתון. מחממים תנור ל 50
הסר ניילון נצמד מבצק פיצה בסיסי; להשליך פלסטיק.
הסר תבנית אפייה שחוממה מראש מהתנור וסגור דלת תנור. החלק את הבצק על תבנית אפייה שחוממה מראש, באמצעות מרית כמדריך.
אופים על מדף התנור הנמוך ביותר ב 500 במשך 8 דקות.
מורחים רוטב בשכבה זוגית על קרום, משאיר גבול 1/4 אינץ'. למעלה עם מוצרלה וגבינות פרמזן.
אופים על מתלה באמצע 10 דקות נוספות או עד הקרום הוא חום זהוב גבינה נמס.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Castello di Monsanto Il Poggio קיאנטי Classico Riserva. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 40 דולר לבקבוק.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
נולד בכרם "Il Poggio" (5.5 חה, 310 מטרים a.s.l.) שממנו בשנת 1962, זה לקח את שמו: זהו Cru קלאנטי הראשון Classico. עשוי 90% Sangiovese ו 7% Canaiolo ו 3% Colorino, זה הגילאים 20 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי. היום הוא מייצג את המוצר היוקרתי ביותר של החברה, מוערך בכל רחבי העולם. הוא מיוצר רק בצירים הטובים ביותר. החברה בחרה לשמור כמות ניכרת של בקבוקי יין זה במרתף להיות הארכיון הקבוע, מסוגל לספר את ההיסטוריה של Castello di Monsanto