קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות1
ציון בריאות78
מגזין

פיצה הקרום החתימה של ג'יי

פיצה הקרום החתימה של ג'יי
קרום הפיצה החתימה של ג'יי דורש מסביב 1 שעה ו -50 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 1 מנות. עם 1860 קלוריות, 54 גרם חלבון ו 34 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %48 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-26 היו אומרים שזה פגע במקום. זה עובד טוב כמו קרום. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. . אם יש לך שמרים, שמן זית, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 97%. מתכונים דומים: עוף בגריל, אספרגוס, ופיצה פטריות עם ציפוי פיצה Blackbird מאפייה, Daytrip הקרואטי "pizzan extra" (: כרוב ניצנים, אגוז & Pesto Pizzan על קרום חיטה מלאה), ו פיצה פפרוני עם קציץ פיצה חום.

הוראות

1
בקערה גדולה, להמיס את השמרים וסוכר חום במים, ולתת לשבת במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מערבבים את המלח והשמן לתוך פתרון השמרים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
(או או רגיל)(או או רגיל)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
3
מערבבים 2 1/2 כוסות של הקמח.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
4
להפוך את הבצק על משטח נקי, מקורנן היטב, ולשים יותר קמח עד הבצק הוא כבר לא דביק.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
5
מניחים את הבצק לקערה משומנת היטב, ומכסים במטלית.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
תן את הבצק לעלות עד כפול; זה צריך לקחת בערך 1 שעה. אגרוף למטה הבצק, וליצור כדור הדוק. אפשר לבצק להירגע לרגע לפני היציאה. השתמש למתכון הפיצה האהוב עליך.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
אגרוףאגרוף
7
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C). אם אתה אופה את הבצק על אבן פיצה, אתה יכול למקם את התוספות שלך על הבצק, ואופים מיד. אם אתה אופה את הפיצה במחבת, שמן קלות את המחבת, ותן לבצק לעלות במשך 15 או 20 דקות לפני הציפוי והאפייה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
אופים פיצה בתנור שחומם מראש, עד הגבינה והקרום הם חום זהוב, על 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד