קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות15
ציון בריאות2
מגזין

פיצה לזניה

פיצה לזניה
המתכון לפיצן לזניה מוכן בסביבות 45 דקות והוא בהחלט מדהים ללא גלוטן וראשוני אפשרות לאוהבי אוכל ים תיכוני. מנה אחת מכילה 52 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 3 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 15 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו מים, מים חמים, לערבב רול, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 25%. הציון הזה לא כל כך מדהים. נסו פיצה לזניה קציצה, לחמניות לזניה פיצה, ו לחמניות לזניה פיצה (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת גדולה מבשלים בקר על אש בינונית עד שכבר לא ורוד; מסננים. מערבבים פנימה את רוטב העגבניות, המים ו -3 כפות תערובת רוטב הספגטי; מחממים דרך.
מרכיבים שתצטרך
תערובת רוטב ספגטיתערובת רוטב ספגטי
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
בקערה גדולה, לשלב תוכן של תערובת רול מנות שמרים; להוסיף תערובת רוטב ספגטי הנותרים. מערבבים במים חמים עד שהבצק מתרחק מדפנות הקערה. הופכים למשטח מקומח קלות; ללוש עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רולס לערבברולס לערבב
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
להתגלגל לתוך 17 ב. איקס 12 אינץ'. מלבן.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
4
מעבירים ל -15 אינץ ' משומן. איקס 10-אין. איקס 1-אין. אפייה פאן; לבנות קצוות מעט.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
5
מורחים גבינת קוטג ' על בצק. למעלה עם תערובת בשר וגבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
6
אופים בחום של 400 מעלות למשך 20 דקות או עד מבעבע.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
7
מפזרים גבינת מוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
8
אופים 5 דקות יותר או עד שהגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
9
מניחים לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.