קושירגיל
מוכן ב28 דק.
מנות4
ציון בריאות3
מגזין

פיצת פיאסטה מקסיקנית ללא חלב

פיצת פיאסטה מקסיקנית ללא חלב
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכונים דומים: פיצה מקסיקנית ללא חלב עם רוטב שמנת אבוקדו, מנטה שוקולד צ'יפס בראוני פיצה + פיצה בר לילות ארוחת ערב (חלב ללא גלוטן!), ו פיצת פיאסטה מקסיקנית.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 425ºF.לרסס גיליון עוגיות גדול או מחבת גיליון עם שפריץ של תרסיס שמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מניחים את לחם הפנים על הסדין.למעלה את לחם הפנים עם רוטב פיצה להפיץ באופן שווה. להפיץ את הקרקע" בשר " אלטרנטיבה על הרוטב באופן שווה, ואחריו גזרי סגנון מקסיקני טבעוני.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פיצהרוטב פיצה
לחם שטוחלחם שטוח
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
3
מוסיפים את כל הפלפלים, מתפשטים באופן שווה על פני השטח של הגזרים.
מרכיבים שתצטרך
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
4
מניחים תבנית לתנור ואופים במשך 18 דקות, או עד שהגזרים הטבעוניים נמסים וחומים בהירים.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
הסר, ו למעלה עם כוסברה בעוד עדיין חם.
מרכיבים שתצטרך
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
6
תן מגניב במשך 5 דקות כדי לאפשר מרכיבים להגדיר. חתוך את הפרוסות ומגיש

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. דרגונט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 45 דולר לבקבוק.
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
2016 הייתה עוד אחת בשורת יינות נהדרים בסנטה ברברה. היה לנו עוד budbreak מוקדם, ו (בניגוד 2015) מזג אוויר מושלם במהלך סט, המאפשר יבול חזק, מאוזן. מאי, יוני ויולי היו חמים למדי והבשלה הייתה מהירה למדי; עם זאת, אוגוסט קריר לעונה האט את הגפנים במידה ניכרת. עבור היינן זה היה כמעט אידיאלי, כמו הענבים היו מסוגלים להשלים הבשלה לאט, ללא קוצים חום, ואת הענבים שמרו על חומציות מעולה. במהלך סדרה של בקרים מגניבים, בחרנו כל בלוק ליד בשלות מושלמת ואיזון. היינות נראים בעלי אופי פירות נהדר, חומציות טרייה ומבנה טאני ועומק מוצק.