פיצת צ'יזסטייק פילי יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 422 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם בצק פיצה, קמח תירס, סטייק פלנק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב קמח התירס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קמח תירס כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו ברביקיו פילי Cheesesteak פיצה, פיצת צ'יזסטייק פילי מסורתית, ו פיצה Cheesesteak פילדלפיה קלה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים אבן פיצה או תבנית אפייה כבדה בתנור. מחממים תנור ל 500 (לשמור על אבן או תבנית אפייה בתנור).
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מחממים מחבת ברזל יצוק גדולה מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מפזרים סטייק עם 1/2 פלפל כפית. מחבת עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים סטייק למחבת; מבשלים 4 דקות בכל צד או עד לרמה הרצויה של doneness.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
הסר מהמחבת; תן לעמוד 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
חותכים סטייק על פני התבואה לפרוסות דקות מאוד.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
7
בזמן שסטייק מבשל, מניחים בצק בקערת מיקרוגל בינונית מצופה בתרסיס בישול. כיסוי ומיקרוגל במדיום (50% כוח) במשך 45 שניות.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
הסר מהחום; מערבבים הנותרים 1/2 כפית פלפל שחור ורוטב סויה. סדר תערובת סטייק מעל קרום.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
17
מערבבים חלב וקמח בכוס מדידה של 4 כוסות, מערבבים עם מקצף עד לקבלת חלקה. מיקרוגל ב 2 דקות גבוהות או עד מעובה, ערבוב כל 30 שניות. מערבבים בגבינה ומרכיבים שנותרו.
איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Castello di Monsanto Il Poggio Chiani Classico Riserva עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.