פיצת שרימפס בגריל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל שרימפס בגריל Pizzan. מנה אחת מכילה 552 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. גשו לסופר וקנו גבינת פטה, שמן זית, עגבניות ענבים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. נסו פיצת שרימפס בגריל, שרימפס בגריל פיצה פסטו, ו באחה שרימפס בגריל פיצה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים גריל לגובה בינוני. לזרוק את השרימפס ובצל בקערה עם שמן זית אורגנו. מתבלים במלח ופלפל.
למתוח את הבצק פיצה לתוך מלבן 8-by-10 אינץ בערך. מברשת קלה את הגריל עם שמן זית.
מניחים את הבצק על הגריל ומבשלים עד שהחלק העליון מתחיל לבעבע והתחתון מסומן, כ -3 דקות.
הסר עם מלקחיים ולשים מבושל בצד על קרש חיתוך.
גריל את השרימפס ובצל, מפנה, עד שהבצל מתרכך והשרימפס חרוכים קלות, על 5 דקות. למעלה הקרום עם שרימפס ובצל, ואז להחליק את הפיצה בחזרה על הגריל. למעלה עם עגבניות ופטה, לכסות וגריל עד הבצק מבושל דרך והגבינה רכה, על 5 דקות יותר.
בזהירות להעביר את הפיצה ללוח החיתוך.
מפזרים את הפטרוזיליה וחותכים לחתיכות.
למנה: קלוריות 585; שומן 28 גרם (רווי 7 גרם); כולסטרול 143 מ "ג; נתרן 708 מ" ג; פחמימות 60 גרם; סיבים 3 גרם; חלבון 27 גרם