פירה שום צלוי קל
פירה שום צלוי קל הוא תוספת שמגישה 8. מנה אחת מהמנה הזו מכילה בערך 3 גרם חלבון , 7 גרם שומן , ובסך הכל 169 קלוריות . תמורת 52 סנט למנה , מתכון זה מכסה 7% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה מושלם לחג ההודיה . המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש מלח, פלפל, פקעת שום ושמן זית. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית ללא גלוטן ולקטו אובו . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות . עם ציון של 32% , המנה הזו גרועה למדי. מתכונים דומים: שוקי טלה צלויים ברוזמרין ופירה שום קל , פירה שום דל שומן ופירה עם שום, מרווה וגבינת עיזים .
הוראות
הסר את העור החיצוני מנייר מפקעת השום (אין לקלף או להפריד שן).
חתוך את הנורה העליון; מברישים בשמן. עוטפים בנייר כסף כבד.
אופים ב-425 מעלות למשך 30-35 דקות או עד לריכוך. מצננים 10-15 דקות.
בינתיים מניחים תפוחי אדמה בסיר גדול ומכסים במים. מביאים לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים 15-20 דקות או עד לריכוך.
מניחים 1 כוס מרק בבלנדר. סוחטים שום מרוכך לתוך בלנדר; מכסים ומעבדים עד לתערובת אחידה.
מסננים תפוחי אדמה; מניחים בקערה גדולה.
מוסיפים את החמאה, הפלפל, המלח, תערובת השום ושאר המרק; מקציפים עד לקבלת מרקם חלק.