קושיקשה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות7
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

פירות יער שקדים קראמבל

פירות יער שקדים קראמבל
אם יש לך פירות יער: אוכמניות, טפיוקה בישול מהיר, סוכר מגורען, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 0%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: פירורי שקדים טריים, פירות יער שקדים קראמבל שיבולת שועל, ו ברי להתפורר.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מערבבים פירות יער עם טפיוקה, סוכר, גרידה: בקערה גדולה לשים פירות יער ומערבבים עם טפיוקה, סוכר וגרידת לימון. (ללא טפיוקה, קראמבל יהיה מאוד נוזלי.) להפריש.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
טפיוקה.טפיוקה.
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1
לטאטא יחד את הקמח, סוכרים, תבלינים ומלח בקערה גדולה. מערבבים את החמאה והשקדים המומסים עד שפירורים גסים נוצרים.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1
יוצקים את המילוי לתוך 9 אינץ ' מרובע או מחבת עגולה (לא גריז הראשון). באמצעות האצבעות שלך, טופס תערובת ציפוי לתוך 1/4 אינץ 'עד 1/2 אינץ' פירורים להפיץ על העוגה.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
1
אופים ב 177° עד מילוי בועות ציפוי הוא זהב אור, על 45-55 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
בואו להתקרר לפחות חצי שעה.
3
מגישים חמים.

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

ניתן לזווג את הקרמבל עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "