פלאט-פנקטה, חסה, אבוקדו ועגבנייה עם רומנו איולי
פלאט-פנקטה, חסה, אבוקדו ועגבנייה עם איולי רומנו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה 23% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 4 מנות עם 771 קלוריות, 17 גרם חלבון, ו 63 גרם שומן כל אחד. אם יש לכם פנקטה, שום, חסה רומנית לב וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במיץ הלימון אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגיות לחם לימון עם ציפוי לימון {מחווה לדודה רוקסן} כמו קינוח. 1 אדם התרשמו מתכון זה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 57%. נסו כריכי פנצ'טה, מיזונה ועגבניות עם שום ירוק אטולי, כריך הפנקטה, החסה והעגבניות של אינו, ו ארוחת בוקר (פנקטה, חסה ועגבנייה) (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת מטגן נון-סטיק גדולה המונחת על אש בינונית, מבשלים את הפנצ ' טה בקבוצות עד שהם פריכים, 3 עד 4 דקות מכל צד.
מניחים לנקז על מגבת נייר ומניחים בצד.
לאיולי: במעבד מזון מוסיפים פנימה את השום והדופק. זה לא רק מפרק את השום, אלא הוא עונה את הקערה. ואז מוסיפים את מיץ לימון, חרדל, סוכר וחלמונים.
מפזרים מלח ופלפל. תהליך עד בשילוב, על 10 שניות. ואז זרם לאט את השמן בזמן שהמכונה פועלת. מגרדים את דפנות הקערה, מוסיפים פנימה את גבינת הרומנו ומעבדים עוד 10 שניות. טועמים ומתאימים את התיבול עם עוד מיץ לימון, מלח ופלפל במידת הצורך.
לבניית הכריך: טוסט קלות את הלחם. מרחים קצת איולי על כל פרוסת לחם. למעלה עם 2 פרוסות עגבניות, כמה פרוסות אבוקדו, 2 חתיכות רומיין פריך ו -3 עד 4 פרוסות פנקטה פריכה. לנשוך כמו מלך.