פלפלים ממולאים - - פפרוני ריפייני
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים תוספת, אז תנו הזדמנות ל פלפלים ממולאים---פפרוני Ripieni. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 18 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 577 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך פלפלים, צלפים, יין, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו פלפלים ממולאים בפסטה (פפרוני Imbotiti Ai Vermicelli), פולו קוי פפרוני (עוף ופלפלים), ו פפרוני בפדלה (פלפלים מטוגנים של אנג'לינה) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
בקערה גדולה, לשלב את הצימוקים, פירורי לחם, צלפים, זיתים, שום, פקורינו, שמן, מלח ופלפל ומערבבים היטב עם הידיים כדי ליצור תערובת חלקה. מחלקים את התערובת לתוך 4 חלקים שווים דברים כל פלפל עם 1/4 של התערובת, דואג לא לקרוע את הצדדים של הפלפלים.
בתבשיל רדוד, מסדרים את הפלפלים ומוסיפים את היין והחומץ. מבשלים בתנור במשך 30 דקות, עד שרק מתחיל להחשיך, צולה מדי פעם.
מגישים מיד, או מגניב ומגישים בטמפרטורת החדר.