קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות19
מגזין

פנה עם רוטב מרינרה קלוי-פלפל

פנה עם רוטב מרינרה קלוי-פלפל
אם יש לך בקבוקי פלפלים קלויים, שמן זית, בצל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו נקניק איטלקי וחביתת פלפל אדום קלויה עם רוטב מרינרה, פנה דגנים מלאים ברוטב פלפל אדום קלוי, כרובית וצלפים {בגידה}, ו פנה עם רוטב עגבניות ופלפל מתוק (פנה Saporite "Il Frantoio") (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים מחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים בצל ושום; מטוגנים למשך 6 דקות או עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3
מוסיפים פלפלים ואת 5 המרכיבים הבאים (פלפלים דרך עגבניות); מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים במשך 20 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
4
הסר מהחום; מערבבים בשמן.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5
מגישים על פסטה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת