אם יש לך בקבוקי פלפלים קלויים, שמן זית, בצל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו נקניק איטלקי וחביתת פלפל אדום קלויה עם רוטב מרינרה, פנה דגנים מלאים ברוטב פלפל אדום קלוי, כרובית וצלפים {בגידה}, ו פנה עם רוטב עגבניות ופלפל מתוק (פנה Saporite "Il Frantoio") (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים מחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים בצל ושום; מטוגנים למשך 6 דקות או עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מוסיפים פלפלים ואת 5 המרכיבים הבאים (פלפלים דרך עגבניות); מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים במשך 20 דקות, ערבוב מדי פעם.