פנקייק תפוחי אדמה Bisquick®
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל פנקייק תפוחי אדמה Bisquick®. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 52 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חנוכה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך חמאה, תפוחי אדמה חומים חשיש, בצל ירוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. מתכונים דומים: פנקייק ביסקוויט קינמון תפוח, פנקייק בננה ביסקוויק (שוקולד צ'יפס?!), ו צלעות תפוחי אדמה (פנקייק תפוחי אדמה הודי ממולא בשר).
הוראות
מקציפים ביצים בקערה בינונית עם מקצף יד עד רכות. מערבבים בחלב, תפוחי אדמה, ביסקוויק, בצל ומלח. ממיסים 1 כף של החמאה במחבת nonstick 12 אינץ ' על חום בינוני.
באמצעות תערובת 1/4 כוס תפוחי אדמה עבור כל פנקייק, במקום 8 תלוליות למחבת. לשטח כל אחד עם מרית לכ 4 אינץ ' בקוטר.
לבשל פנקייק על 3 עד 4 דקות בכל צד או עד חום זהוב.
הסר ממחבת; לכסות כדי להתחמם. חזור עם הנותרים כף חמאה ותערובת תפוחי אדמה.
הוסף חמאה נוספת לפי הצורך כדי למנוע דבק.