פסטה ברוסקטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ברוסקטה פסטן. מנה אחת מכילה 663 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 37 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זה הוא די זול מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זה הובא לכם על ידי "ברי האפויה". זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. גשו לסופר וקנו שמן זית, עגבניות שרי, צלפים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: ברוסקטה עוף ופסטה, פסטה עוף ברוסקטה, ו פסטה אחת של ברוסקטה..
הוראות
בקערה גדולה, לשלב את שמן זית, חומץ, צלפים, ושום. מתבלים במלח ופלפל.
מוסיפים את העגבניות ואת המוצרלה.
תן לזה להתבשל במשך 30 דקות אם אפשר. אני עושה את זה אם יש לי זמן, אם אני לא עושה את זה בזמן שהמים רותחים לפסטה.
זרוק פנימה את הבזיליקום והפטרוזיליה. אני שומר קצת עבור הוספה ממש בסוף.
מבשלים את הפסטה בסיר של מים מלוחים.
הקפד להזמין לפחות 1/4 כוס של נוזל הבישול.
מוסיפים את הפסטה ואת מי הפסטה השמורים. לזרוק היטב. בדוק לתיבול.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הצורך.
מפזרים את עשבי תיבול שמורים על הדף.
מוסיפים צנוברים וגבינת פרמזן.