פסטה מסקרה דיונון עם שרימפס וצדפות
פסטה מסקרה דיונון עם שרימפס וצדפות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 733 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו יין, מיץ מ 1 עד 2 לימונים, פסטה דיו דיונון, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו פסטה מסקרה דיונון עם שרימפס, Nduja, ועגבניה, פסטה מסקרה דיונון, ו דיונון דיו פסטה טרייה (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מחממים את השמן במחבת כבדה מעל חום בינוני גבוה עד לעישון קל.
מוסיף את השרימפס וsauté עד אטום, על 1 דקה כל צד.
הסר לצלחת. מחממים שמן ומבשלים את הצדפות עד שגם הן אטומות ומשחמות קלות, 2 דקות לכל צד.
הסר את הצדפות לצלחת עם שרימפס ולהוסיף את השום למחבת. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד הזהב, על 2 דקות.
מוסיפים את פתיתי הפלפל האדום, פלפל שחור, מלח, יין, עגבניות ופטרוזיליה ומבשלים על אש גבוהה עד מופחת בחצי, 8 עד 10 דקות.
מוסיפים את מיץ הלימון והחמאה ומחזירים את פירות הים למחבת, מערבבים היטב. תתחמם.
מבשלים את הפסטה בסיר גדול של מים מומלחים קלות עד שזה אל דנטה.
לנקז היטב, לחזור לסיר יחד עם פירות ים. לזרוק היטב, ומגישים מיד.