פסטה עוף של ניקול
אם יש לך חומץ בלסמי, פלפל, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. מתכונים דומים: פסטה עוף של ניקול, סלט העוף בקארי של ניקול, ו סלט עוף במסיבה של ניקול..
הוראות מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים פסטה ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז.
מחממים שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני.
שום לטגן במשך 2 דקות, ולאחר מכן מערבבים בעוף, ומבשלים עד שכבר לא ורוד, ומיצים לרוץ ברור.
בצל אדום מטגן, פלפל ירוק, פלפל אדום, פלפל צהוב ופלפל צהוב ודלעת צהובה עד למכרז.
בקערה גדולה, לשלב פסטה, עוף, תערובת פלפל, בזיליקום וחומץ בלסמי. לזרוק עד מופץ באופן שווה.
מרכיבים מנות :
118 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה) 454 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. חבילת פסטות עניבת פרפר 2 3 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ' עלי בזיליקום טריים קצוצים 8 ציפורן שום, טחון 1 פלפל ירוק, חתוך לרצועות 2 3 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ' שמן זית, מחולק 1 פלפל אדום, חתוך לרצועות 1 בצל אדום, חתוך לרצועות 8 שרימפס וורידים מלח ופלפל לפי הטעם 3 חצאי חזה עוף ללא עור וללא עצמות-חתוכים לרצועות 1 פלפל צהוב, חתוך לרצועות 1 סקווש צהוב, פרוס עבה