פסטה עוף של ניקול
אם יש לך חומץ בלסמי, פלפל, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. מתכונים דומים: פסטה עוף של ניקול, סלט העוף בקארי של ניקול, ו סלט עוף במסיבה של ניקול..
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים פסטה ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז.
מחממים שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני.
שום לטגן במשך 2 דקות, ולאחר מכן מערבבים בעוף, ומבשלים עד שכבר לא ורוד, ומיצים לרוץ ברור.
בצל אדום מטגן, פלפל ירוק, פלפל אדום, פלפל צהוב ופלפל צהוב ודלעת צהובה עד למכרז.
בקערה גדולה, לשלב פסטה, עוף, תערובת פלפל, בזיליקום וחומץ בלסמי. לזרוק עד מופץ באופן שווה.