קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות76
מגזין

פסטה עם טונה, עגבניות מיובשות, לבבות ארטישוק, לימון ויין לבן

פסטה עם טונה, עגבניות מיובשות, לבבות ארטישוק, לימון ויין לבן
פסטה עם טונה, עגבניות מיובשות, לבבות ארטישוק, לימון ויין לבן עשויה להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 469 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם סטייקים טונה, ציר עוף, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, מתכונים דומים: פסטה עם לבבות ארטישוק, עגבניות מיובשות בשמש ושקדים קלויים, פסטה ארטישוק ושמש עגבניות מיובשות, ו פסטה שיער מלאך עם עוף, לבבות ארטישוק, עגבניות, צלפים, פטה ולימון.

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים פסטה לינגווינית, מבשלים 8 עד 10 דקות, עד אל דנטה, ומתנקזים.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה שזיף, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'עגבנייה שזיף, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
3
מחממים 2 כפות שמן זית בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה, ומבשלים את הבצל 4 דקות, עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
מערבבים את הקורנית, וממשיכים לבשל 2 דקות, עד הבצל הוא חום זהוב. הניחו בצד בצל וקורנית.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
5
מניחים את הטונה בסיר, ומבשלים 2 עד 3 דקות, עד השחמה. להפריש, ולשמור על חם.
מרכיבים שתצטרך
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
6
מחממים את השמן הנותר בסיר. להחזיר את הבצל ואת הקורנית לסיר, ומערבבים ביין הלבן. מבשלים עד מופחת על ידי כ 1 כף.
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
7
מערבבים במניות עוף, מיץ לימון וגרידת לימון. להפחית את החום בינוני, ולהמשיך לבשל 10 דקות, עד מופחת כ 3/4 כוס.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
8
מערבבים את העגבניות המיובשות ואת לבבות ארטישוק לתוך הסיר, ומבשלים רק עד מחומם דרך. להחזיר את הטונה לסיר, ולבשל כדי doneness הרצוי. זרוק את הפסטה המבושלת לסיר. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מיובשות מצנצנתעגבניות מיובשות מצנצנת
צ'יפס טאקו בשלושה צבעיםצ'יפס טאקו בשלושה צבעים
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פסטה מבושלתפסטה מבושלת
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות