פסטה פרימוורה
המתכון פסטה Primavera יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 31 דקות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 18 מנות. עם 99 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. אם יש לך חמאה, תיבול, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו פסטה פרימוורה, פסטה פרימוורה, ו פסטה פרימוורה (מתכונים דומים).
הוראות
להביא סיר של מים מומלחים לרתיחה. לבשל פסטה עד אלדנטה, על 10 דקות או כמו תווית החבילה מפנה.
לקצץ קצוות של קישואים וסקווש, באמצעות מקלף ירקות, לגלח לאורך סרטים ארוכים. השליכו את מרכז הזרעים ואת כל רצועות הקליפה.
שמן וחמאה חמים במחבת גדולה מעל חום בינוני עד שהחמאה נמסה.
להוסיף שאלות; לטגן עד מתרכך, על 5minutes. להעלות חום בינוני גבוה.
מוסיפים שום, פלפלים אדומים ועגבניות; מבשלים 3 דקות.
מוסיפים קישואים, סקווש, תיבול איטלקי, מרק ו 1/2 כפית. כל מלח ופלפל; לטגן 2 דקות יותר.
מסננים פסטה, הזמנת 1/2 כוס בישול נוזלי. לזרוק פסטה עם ירקות. מערבבים ב ארוגולה ו 1/2 כוס פרמזן, הוספת נוזל שמור 1 כף. בכל פעם להרטיב, אם תרצה.
מגישים, מעבירים פרמזן מהצד.