המתכון Lean פסטה Primavera יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בסביבה 1 שעה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 24 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 475 קלוריות. גשו לסופר וקנו תרמילי אפונת שלג, גבינת פרמזן, בצל ירוק ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. מתכונים דומים: פסטה פרימוורה, פסטה פרימוורה, ו פסטה פרימוורה.
הוראות
1
קוק ולנקז פטוצ ' יני לפי ההוראות על החבילה; לכסות כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
פטוצ ' יני
2
בינתיים, בסיר 2 ליטר, חלב חום, קורנפלור, בזיליקום, מלח ופלפל לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, ערבוב כל הזמן עם מקציף חוט. להפחית את החום בינוני; מבשלים 2 עד 5 דקות, ערבוב כל הזמן, עד רוטב מתעבה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
1 בצל אדום, קוביות קטנות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
3
הסר מהחום.
4
בבלנדר או מעבד מזון, מניחים 1/2 כוס הרוטב, גבינת ריקוטה ו 1/4 כוס גבינת פרמזן. כיסוי; תערובת על מהירות בינונית-נמוכה עד חלקה. החזר תערובת לרוטב שנותר בסיר; מערבבים היטב.