קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות10
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פסיפלורה ופטל

פסיפלורה ופטל
פסיפלורה & פטל eclairs הוא lacto אובו צמחוני ומספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 424 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם ביצים, פירות תשוקה, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות יקר למדי. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 27 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. עם כפית ציון של 36% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: עוגת גבינה עם פירות פסיפלורה ברוטב וניל, עוף עם רוטב פסיפלורה על פירות יבשים ואגוזים אורזו, ו פסיפלורה סופלה גלסה עם מרק פירות אננס.

הוראות

1
מחממים התנור כדי מאוורר 180c / קונבנציונאלי 200c / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מקפלים גיליון נייר משומן לשתיים ולאחר מכן נפרשים להשאיר קמט. לנפות יחד את הקמח ומלח על הנייר פעמיים.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
שים את החמאה והמים במחבת ומביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
הסר מהחום ולהטות את כל תערובת הקמח והמלח למחבת. הפחת את החום לנמוך והחזר את המחבת לתנור. הכה את התערובת עם כף עץ או מיקסר חשמלי על חום נמוך עד שהוא מתרחק בקלות מן הצדדים. השאירו להתקרר במשך 10 דקות. הכה את הביצים קצת בכל פעם, ערבוב עד חלקה עדיין חזק מספיק כדי לעמוד בפסגות. אולי אתה לא צריך את כל הביצה.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
צינור choux לרצועות אקלר עבות (10-12cm ארוך ו 1.5 ס " מ רחב) על מגש אפייה שאינו מקל, משאיר מקום בין כל אחד.
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
6
אופים במשך 20-25 דקות עד זהב קל פריך למגע.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
הסר מהתנור ולהשאיר להתקרר. אתה יכול להפוך את הפחזניות עד שלב זה יום לפני ולשמור אותם במיכל אטום, או שהם יכולים להיות קפואים.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
חצי את פירות התשוקה וגרוף את עיסת למחבת קטנה.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מוסיפים את הסוכר ומביאים לרתיחה. מבשלים בעדינות במשך דקה או שתיים עד עקביות עבה הוא הגיע. השאר עד קר, ואז כפית את הסירופ לתוך פודינג, חוסך קצת כדי לסיים את המנה.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
10
מקציפים את השמנת לפסגות רכות לפני כפיות בעדינות לתוך פודינג בטעם. להכניס למקרר עד הצורך (זה ישמור עד 4 שעות).
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
11
כדי לשרת, לפצל את אורך הפחזניות ולשים את הבסיסים על צלחות בודדות. כפית על השמנת בנדיבות זה בשמחה ליפול על הצלחת. עכשיו מפזרים את פטל שוב ושוב, טפטוף עם סירופ פסיפלורה. המכסים יכולים כעת להיות ממוקמים על גבי ואבק עם סוכר זיגוג.
מרכיבים שתצטרך
פסיפלורהפסיפלורה
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר