פעמיים אפוי בטטה עם צ'דר ובייקון
פעמיים אפוי בטטה עם צ'דר ובייקון עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. והוא יספק כ 25 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 79 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. גשו לסופר וקנו בייקון, שמנת, עגבניות שזיף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו פעמיים תפוחי אדמה מתוקים אפויים עם צ'דר ובייקון קנדי, בייקון צ'דר פעמיים תפוחי אדמה אפויים, ו צ'דר, בייקון וצלבים פעמיים תפוחי אדמה אפויים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 218°. קו גיליון אפייה עם נייר. לנקב תפוחי אדמה בכל רחבי עם מזלג ומניח על צלחת מיקרוגל. מיקרוגל על גבוה עד מכרז, 12 עד 14 דקות, פונה פעם אחת.
במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה, לבשל בייקון, מפנה, עד פריך, על 8 דקות.
מעבירים לצלחת מרופדת בנייר מגבת כדי לנקז. כשמספיק קר כדי להתמודד עם זה, קרמבל בייקון.
חותכים פרוסה דקה מעל כל תפוח אדמה ולהשליך. כפית מכל תפוח אדמה לתוך קערה. מערבבים 3/4 של גבינה בתוספת שמנת חמוצה, עירית, בייקון ועגבניות. מתבלים במלח. כפית לתוך קליפות תפוחי אדמה (מילוי יתלולית גבוהה מאוד).
מניחים על תבנית אפייה, מפזרים צמרות תפוחי אדמה עם נשאר 1/4 של צ ' דר ואופים עד גבינה הוא חום זהוב מבעבע, על 10 דקות.