פפרדל עם ראגו עגל וחזיר
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנה עיקרית, אז נסו פפרדל עם ראגו עגל וחזיר. המתכון הזה מכסה 32% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 31 גרם חלבון, 32 גרם שומן, ובסך הכל של 719 קלוריות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם פטריות שיטאקי, עגבנייה, גזר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 66%. הציון הזה מוצק. נסו פפרדל עם סמרטוט עגל., פפרדל עם סמרטוט עגל חריף., ו פפרדל עם סמרטוט חזיר. (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול מחממים את השמן על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את הפנצ ' טה ומבשלים תוך ערבוב עד להשחמה קלה כ -2 דקות. מנמיכים את האש לבינונית ומוסיפים את החמאה. מערבבים פנימה את הפטריות, הבצל, הגזר, הסלרי, הטימין והמלח והפלפל לפי הטעם. מבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהירקות מתרככים, כ -10 דקות.
מוסיפים את העגבניות הקצוצות ומבשלים עד שהם רכים, כ -5 דקות נוספות.
מגבירים את האש לבינונית-גבוהה ומוסיפים את העגל והחזיר. מבשלים, שוברים את הבשר בכפית, עד שהוא כבר לא ורוד.
מוסיפים את רסק העגבניות ומבשלים, תוך ערבוב, 2 עד 3 דקות.
מוסיפים את היין ומבשלים עד שהיין מצטמצם בחצי.
מוסיפים את העגבניות המשומרות, מנמיכים את האש לבינונית ומבשלים, ללא כיסוי, 40 דקות; מערבבים מדי פעם ומתאימים את האש במידת הצורך כך שהרוטב יתבשל בעדינות.
כשמוכנים להגשה, מבשלים את הפסטה לפי הוראות החבילה.
מסננים. בינתיים מערבבים את השמנת לרוטב, מנמיכים את האש ומבשלים 5 דקות נוספות. מתבלים את הרוטב במלח ופלפל.
מוסיפים את הפסטה לרוטב ומערבבים היטב.
מגישים מעוטרים בבזיליקום.