סלט שעועית ירוקה עם בזיליקום, בלסמי ופרמזן
סלט שעועית ירוקה עם בזיליקום, בלסמי, פרמזן לוקח בערך 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 156 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם שעועית ירוקה, פלפל, גבינת פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו שעועית ירוקה, שעועית צהובה וסלט עגבניות עם ויניגרט בלסמי לבן, בזיליקום, פרמזן ושעועית ירוקה. סלט "פסטו" , ו סלט שעועית ירוקה בלסמית.
הוראות
מניחים את הבצלים הקצוצים בקערה קטנה של מים. זה יעזור לקחת את העוקץ את הבצלים.
תן לשבת בזמן שאתה מכין את שאר הסלט.
Blanch את השעועית הירוקה: להביא סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה (2 כף מלח עבור 2 ליטרים של מים).
מוסיפים את השעועית הירוקה למים ושמים אותה רק למשך 2 דקות בערך, עד שהשעועית בקושי מבושלת, אבל עדיין פריכה.
שעועית צעירה וטריה צריכה לבשל במהירות. שעועית ישנה וקשוחה יותר עשויה להימשך זמן רב יותר.
הלם במי קרח: בעוד השעועית מתבשלת, להכין קערה גדולה של מי קרח. כאשר השעועית מוכנה, השתמש בכפית מחוררת כדי להסיר אותם מהמים הרותחים למי הקרח כדי לעצור את הבישול.
מסננים את השעועית הירוקה ואת הבצל האדום.
מניחים את השעועית הירוקה, בצל אדום, בזיליקום קצוץ בקערה גדולה.
מפזרים את שמן הזית, לזרוק מעיל.
מפזרים את גבינת הבלסמי והפרמזן. לזרוק לשלב. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל שחור טחון טרי.
תירגע עד שתהיה מוכן להגיש.