קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות9
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פקאן ממולא תפוחי טמפורה

פקאן ממולא תפוחי טמפורה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל פקאן ממולאים תפוחים Tempuran. והוא מספק כ 6 מנות . מנה אחת מכילה 235 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. גשו לסופר וקנו מלח, בקושי קצפת, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח היפני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. מתכונים דומים: פקאן ממולאים תפוחים ברוטב קרמל, תפוחים אפויים ממולאים שיבולת שועל פקאן תאריך קינמון, ו פיקניק ממולא: טונאן וארטישוק ממולאים עגבניות, פלפל אדום, פיטן ואפונה אפונים ממולאים קישואים, אגוז וסוכר חום ממולאים תפוחים מקינטוש.

הוראות

1
מוסיפים את הסוכר החום, מלח, וניל, חתיכות פקאן ואת ביצה לבן לקערה קטנה לערבב היטב. לכסות את הקערה ולשים אותו במקרר, עד מקורר היטב.כאשר מוכן לשרת prep התפוחים באמצעות תפוח-corer להסיר את כל הליבה של כל תפוח. הפעל את הקורר דרך התפוח כולו, מה שהופך את חור מלמעלה למטה.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות פקאןחתיכות פקאן
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מניחים את כל התפוחים על צלחת ומכסים בניילון נצמד. מיקרוגל התפוחים במשך כדקה אחת. אתה רוצה בקושי לבשל את התפוחים. הם עדיין צריכים להיות פריכים ומוצקים ולשמור על צורתם. לאחר מגניב מספיק כדי לטפל למלא כל תפוח עם תערובת פקאן מקורר היטב, זה צריך להיות דביק למדי ולא בכלל נוזל. כנראה יהיה לך יותר תערובת פקאן ממה שאתה צריך. תשמרי את זה לגלידה, או שתאפי את זה לעוגייה נהדרת. לאחר מילוי להעביר את התפוחים prepped למקרר בזמן שאתה עושה את טמפורה batter.In קערה בגודל בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מוסיפים את הביצה והמים לקערה. הקפד להשתמש במים קרים מאוד. מנפים את הקמח וממתקים סוכר לתוך הקערה ומערבבים קלות עם מזלג. תיזהר לא לערבב יותר מדי את הבלילה.לעבוד אחד בכל פעם, לגלגל את התפוחים סביב בבלילה. ואז לזרוק אותם בזהירות לתוך טיגון עמוק שחומם מראש ל 360 מעלות F. לצפות בהם הם מקבלים חום זהוב מהר מאוד. הם כנראה יבשלו בפחות מדקה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מגישים אותם חם, 2 לאדם, עם מנה קטנה של קצפת ממותק בקושי וקמצוץ קינמון.
מרכיבים שתצטרך
קצפת ממותקתקצפת ממותקת
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים