קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות6
ציון בריאות20
מגזין

פקורינו רומנו עם תפוחים וריבת תאנה

פקורינו רומנו עם תפוחים וריבת תאנה
פקורינו רומנו עם תפוחים וריבת תאנה הוא צמחוני ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 784 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. אם יש לכם תפוח, בגט, פקורינו רומנו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : כרוב ניצנים סלט עם תפוחים פקורינו רומנו, ריבה תאנה Flatbread עם שום קלוי, ו פופקורן עם פקורינו רומנו ובייקון.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
3
מניחים סיר קטן מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
4
מוסיפים את התאנים, סירופ פשוט וברנדי. להביא את התערובת עד רתיחה. כבה את החימום ותן לשבת במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סם גסם ג
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
5
מניחים את תערובת התאנה ואת אגוזי לוז במעבד מזון תערובת, פועם כמה פעמים, עד מחית. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)3 עד 4 כפות ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
6
מניחים את פרוסות בגט על תבנית אפייה כבדה.
מרכיבים שתצטרך
בגטבגט
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
7
טפטוף בשמן זית. למעלה כל פרוסה עם 1 כפית פקורינו רומנו מגוררת.
מרכיבים שתצטרך
פקורינו רומנופקורינו רומנו
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
8
אופים עד הלחם קלוי והגבינה נמסה וזהב, כ 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
9
למעלה כל פרוסת טוסט עם 2 כפיות של ריבת תאנה, פרוסת תפוח וחתיכת פיקורינו רומנו מגולח.
מרכיבים שתצטרך
פקורינו רומנופקורינו רומנו
ריבת תאנהריבת תאנה
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
10
מעבירים את הרמת הכוסית למגש הגשה ומגישים.
11
בסיר לשלב מים וסוכר מעל חום בינוני. מביאים לרתיחה, להפחית את החום ומבשלים במשך 5 דקות, עד הסוכר מומס. תוריד את המחבת מהחום ותקרר את הסירופ. כל סירופ מקורר נוסף ניתן לשמור במיכל אטום במקרר.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'